Juniorijoukkueisiin haetaan uusia pelaajia!

Joukkueisiin P12, P10 ja P8 haetaan uusia pelaajia!

Syksyä kohti mennään ja kausi alkaa! Etsiikö lapsi uutta harrastusta? Nyt on mahdollisuus aloittaa salibandyn harrastus Satabandyssa! Satabandy on porilainen urheiluseura, jonka tavoite on kasvattaa junioreiden toimintaa tulevaisuudessa. Tavoitteemme tulevaisuudessa on, että Satabandyssa olisi kaikki nuorten ikäluokat tytöt ja pojat. Olemme pystynyt kasvattamaan seuran juoniori joukkueen määrää yhdellä ja tavoite olisi että pystyisimme kasvattaa joukkueiden määrää yhdestä kolmeen joukkuetta per vuosi.

Satabandyn motto on ollut pitkää “Salibandy on laji, joka kuuluu meille kaikille.” ja me Satabandyssa haluamme edesauttaa sitä ajatusta! Harrastusten kustannukset ovat lähteneet jyrkkään nousuun, “Urheilulehti: Salibandyjuniorin harrastuksen keskihinta on noussut 102 prosenttia 8 vuodessa” (Pääkallo.fi 23.03.2023) mutta me Satabandyssa pyrimme pitämään kulut pieninä. Seuran jäsenmaksu on 20€/vuosi ja tällä summalla katetaan Satabandyn hallinnon ylläpitotehtäviä (Sis. suomisport, verkkosivut, valmentaja koulutukset, pankkikulut yms.)

Tulevalle kaudelle P12 kausimaksun arvion noin 400€ (Sis. jäsenmaksun), P10 Arvio kausimaksusta noin 250-300€ (Sis. jäsenmaksun) ja P8 kausimaksu pyörii samoissa summissa 250-300€ (Sis. jäsenmaksun) Meillä pystyt maksaa joustavasti jokaisessa joukkueessa.

Useammat yritykset on halunnut tukea Satabandyn Juniori toimintaa ja seuramme on todella kiitollinen näistä avuista, ilman teidän panostanne emme pääsisi näihin tavoitteisiin!

Junioripäällikkö Jarno Tikka on tehnyt hyvää työtä juniori toiminnan kehittämisen osalta ja seura haluaa kiittää Jarnon panosta juniori toimintaa.

Lisätiedot P12, P10 ja P8 joukkueisiin löytyy täältä!

Muut tiedustelut voit ottaa yhteyttä:

Jarno Tikka

[email protected]

050 919 0163

Scroll to Top